Мета проєкту: за допомогою впровадження принципів НАССР сприяти розвитку надійної системи контролю харчових продуктів в школах Донецької і Луганської областей, а також в сусідніх регіонах, поліпшення гігієни харчування і більш здорового шкільного харчування.
✅Вимоги та рекомендації до потенційних учасників:
?офіційна готовність керівництва школи брати участь у процесі модернізації шкільної їдальні та покращення шкільного харчування згідно стандартів HACCP
?офіційна підтримка місцевих органів державного управління
?готовність проводити будівельні роботи і санацію шкільних кафетеріїв
?розміщення школи в Донецькій чи Луганській областях в сільській місцевості чи малих містах
?готовність школи до листопада 2020 провести підготовчі роботи (модернізація приміщення, ремонт, санація) в шкільній їдальні за власні кошти (власний внесок)
?надати письмове обґрунтування щодо готовності ділитися здобутим у проєкті досвідом з іншими школами регіону
?школам з більше як 300 учнів (серед яких внутрішньо переміщені діти, діти, яких торкнулася війна, діти з соціально слабких сімей, сироти чи напівсироти) буде надаватися перевага
?Процедура конкурсу
1. Для участі необхідно виконати наступні умови:
З 20 вересня до 20 жовтня 2020 року включно заповнити реєстраційну форму, а саме:
?вказати повну назву закладу освіти, контактні дані
?заповнити від руки, відсканувати та завантажити письмову згоду адміністрації закладу освіти на участь у конкурсі згідно Додатку 1
?описати наявну шкільну їдальню, у якій вразі перемоги у конкурсі буде проводитись реконструкція та модернізація
?обґрунтувати у довільній формі, чому саме ваш заклад освіти має стати учасником проєкту (мотиваційний лист до 300 слів)
2. Дочекатися оголошення результатів конкурсу 07 листопада 2020 року в соціальних мережах організаторів та на сайтах міських відділах освіти, у місцевих ЗМІ, а також повідомленням на електронну пошту.
?Посилання на Заявку: https://bit.ly/2R8MIlO
Додаток 1 завантажити тут: https://bit.ly/32KNV9p
?Розгляд заявок здійснюється до 20 жовтня 2020 р.
?Чекаємо на ваші заявки! Успіхів!
✉️Контактна особа:
Олександра Свінціцька, PR-менеджер,
[email protected]
School Food Generation здійснюється в рамках проєкту «Введення санітарних норм якості харчових продуктів згідно положень НАССР щодо контролю безпечності продуктів харчування та покращення умов, які не відповідають санітарним нормам, в їдальнях державних освітніх закладів у Луганській та Донецькій областях (підконтрольних Україні)», що реалізується МБФ Жовто-Блакитні Крила/Yellow-Blue Wings та ВГО Поруч у партнерстві з Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ)