Екстремальний клуб «EKVITAS»

Екстремальний клуб «EKVITAS» об’єднує людей, які цікавляться естрим-спортом та екстрим-культурою.

Що стало причиною ініціативи, як виникла ідея її реалізації.
Ідея створити проект виникла спонтанно. Зібралася когорта молодих людей, у яких була спільна ідея – розвиватися в екстремальному спорті, а потім розвивати екстремальні дисципліни в місті, поширювати серед молоді здоровий спосіб життя та культуру екстрим-спорту. Адже нестандартний спосіб проведення активного відпочинку, як вірус, поширюється феноменально швидко.

За який час було реалізовано ініціативу
За рік ми реалізували наші задуми, створили громадську організацію, яка має конкретні програми та вже є впізнаваною в Кіровограді.

Детальний опис ініціативи – що конкретно було зроблено в рамках реалізації ініціативи (які заходи були реалізовані, як залучались місцеві жителі, молодь, спонсори…)
В рамках реалізації цієї ініціативи було проведено ряд заходів для популяризації екстрим-спорту та здорового способу життя, було створено логотип, Інтернет-ресурси, сайт ekvitas.com.ua.

Також в рамках ініціативи було проведено чимало заходів – це і виготовлення баланс-бордів, придбання спеціального канату для дисципліни слеклайн, проект «Капля життя» (донорство) vk.com/public95958494.

В рамках ініціативи кожної суботи відбуваються заходи – «В здоровому тілі – здоровий дух» vk.com/event106112453, «Балансово-слеклайнові тренування» vk.com/event74742496.
Долучаються до заходів-проектів молодь, журналісти, волонтери, активні громадяни, сім`ї та інші організації (підприємницькі та громадські).

Які результати Ваша ініціатива принесла громаді?
До нас все більше і більше приєднується людей, дуже багато приходить батьків з дітками. Адже бути здоровим, розвиватися як фізично, так і духовно – це круто. До нас багато звертаються з новими пропозиціями, щоб ще більше покращити активний відпочинок у місті.

Що на Вашу думку дала ініціатива тим, хто її втілював в життя?
Нам, як авторам, ініціатива дала великий поштовх до створення ще більш масштабних проектів для розвитку молоді. У нас є вже і нові проекти, ще не проведені, але ми вже шукаємо фінансову, волонтерську та інформаційну підтримку.

Чи мала Ваша ініціатива своє продовження та які зміни вона принесла?
Наша ініціатива була, є і буде! Ми маємо багато креативних ідей, партнерів і головне – є попит від громади, особливо молоді.

Ваші поради тим, хто хоче втілювати ініціативи у своїх громадах
Потрібно мати гарну команду зі спільною ідеєю та сталеві нерви. Креативність, швидкість реакції та роботи в команді, взаєморозуміння, спільні цінності – головні чинники успішного проекту!

Чи може Ваша організація (ініціативна група) виступити консультантом або експертом, якщо до вас звернеться інша організація за досвідом, який ви отримали при реалізації цієї ініціативи?
Так, ми прийматимемо всі запитання та пропозиції. Адже для того і створюються такі проекти, щоб розвиватися самому та допомагати розвиватися й іншим.

****************************************************************************************************
Довідкова інформація про ініціативу:

Номінація, в якій бере участь ініціатива:
Краща ініціатива у сфері роботи з дітьми та молоддю

Назва організації (ініціативної групи), автора ініціативи:
ГО «Екстримал»

Контактні дані організації:
В. Хрипливий vk.com/monsterk1ller,095-020-38-20
О. Педан vk.com/iontas_iontas, 099-61-64-058
А. Мозгова vk.com/dead_fox18
М. Черненко vk.com/bronilob13
І. Поліщук vk.com/van_pol

Назва успішної ініціативи:
Екстремальний клуб «EKVITAS»